Близнаците Валентин и Борислав Динкови  от Цалапица няма да обжалват

...
Близнаците Валентин и Борислав Динкови  от Цалапица няма да обжалват
Коментари Харесай

Близнаците от Цалапица не искат да излизат от ареста

Близнаците Валентин и Борислав Динкови  от Цалапица няма да апелират мярката си за неотклонение " задържане под стража ", която бе планувана за на следващия ден следобяд. Информацията е доказана от техния юрист Светлана Званчева, оповестява БНР.  

Жителите на селото, които бяха оповестили протестно наличие пред Съдебната палата в Пловдив час преди този момент, няма да анулират акцията си, излиза наяве от известие в тяхната група във Facebook. Недялко Малинов, татко на убития юноша Димитър Малинов съобщи, че освен това състояние техният протест ще се организира пред постройката на прокуратурата в авансово оповестеният час – 12.30. Той прикани хората, които ги поддържат, да се съберат на новото уговорено място.  

Задържаните братя са с повдигнато работно обвиняване за " укривателство " и подкрепяне бягството в чужбина  на обвинения за причинител на убийството Рангел Бизюрев. Протестиращите обаче упорстват те да бъдат привлечени като равнопоставени съучастници в тежкото закононарушение и да получат най-тежките вероятни присъди. 

В опит за усмиряване на напрежението в четвъртък следобяд за среща с обществеността в Цалапица идва целият управителен екип на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи – Пловдив, отпред с новия шеф Радослав Начев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР